Navigacijska vrstica:   Veterina Zaposleni

Zaposleni

Aleksander Gros

Rojen 17.9.1977 v Slovenj Gradcu. Na Ravnah na Koroškem sem obiskoval gimnazijo. Na Veterinarsko fakulteto sem bil sprejet leta 1996. Diplomiral sem 20. 10.2003. Po začetnih težavah pri iskanju zaposlitve sem marca 2004 opravil strokovni izpit in 14. aprila nastopil svojo prvo službo na VP Dravograd. Opravljam dela terenskega in ambulantnega veterinarja. Vso dosedanje znanje sem si pridobil sam z izkušnjami na terenu in v ambulanti za male živali. Sem član bujatrične sekcije.

Martina Izak

Rojena sem  leta 1979 v Slovenj Gradcu. Osnovno šolo sem obiskovala na Muti, nato sem se vpisala na Gimnazijo Ravne na Koroškem. Po  končani maturi leta 1998 sem se vpisala na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem diplomirala januarja 2005 in marca opravila še strokovni izpit.    Med študijem sem bila na dveh strokovnih praksah v tujini(Nizozemska, Madžarska). Po diplomi sem opravljala dela po odredbi na VP Radlje ob Dravi in VP Prevalje.

Na VP Dravograd sem zaposlena od januarja 2006, kjer opravljam dela terenske veterinarke v veliki praksi in ambulantna dela v mali praksi.

Sem članica bujatrične sekcije in imam opravljen izpit DDD.

Marcelino Golob

Rodil sem se  18.05. 1970 v Mariboru.  Po končani Srednji agroživilski šoli (smer veterinarstvo) sem odslužil vojaški rok v Sarajevu-veterinarska služba in pol leta na svinjski farmi v Vojvodini-kot veterinar, Nato  sem se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem diplomiral in opravil strokovni izpit na VURS-u.

Praktične izkušnje sem si pridobival v Veterinarski bolnici Maribor in v klavnici Košaki.

Na VP Dravograd d.o.o. kjer sem zaposlen od leta 2006 sem strokovni vodja.

Redno se dodatno izobražujem na področju zdravstvenega varstva govedi in kopitarjev, ter na področju reprodukcije domačih živali.

Sem član bujatrikov Slovenije in uradni pooblaščeni preglednik kopitarjev.

 

Dežurna služba

Dežurni veterinar je dosegljiv vsak dan izven rednega delovnega časa. Prosimo, da pokličete v ambulanto, kjer vam telefonska tajnica javi ime dežurnega veterinarja in njegovo telefonsko številko.

Dežurni veterinar za nujne primere je na voljo na številki

041 490 065

24 ur na dan

Opravljena storitev izven rednega delovnega časa je za 50% dražja.

Naslov podjetja

Veterinarska postaja Dravograd d.o.o.

Otiški vrh 169
2373 Šentjanž pri Dravogradu

Kontaktni podatki

Telefon in faks:
02/87 85 079

Elektronska pošta:
info@veterina-dravograd.si

Ambulanta za male živali

Ponedeljek - Petek
8:00 - 11:00
14:00 - 16:00

Sobota
8:00 - 9:00

Delo na terenu

Ponedeljek - Petek
8:00 - 16:00

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam